Pleje af din græsplæne

Vi tilbyder flere løsninger på græspleje til private, erhverv og boligforeninger. Det kan være græsslåning, kanttrimning, kantskæring, vertikalskæring/plæneluftning, bekæmpelse af mos og ukrudt, gødskning eller anlæggelse af græsplæne. Vi er klar til at give dig et godt tilbud på pleje og vedligeholdelse af din græsplæne.

Send os en mail eller ring til os, så tager vi en snak om dit projekt og dine ønsker.


Græsslåning

Vjen til en smuk græsplæne er gennem græsslåning, gødskning og kalkning. Afhængig af vejret, så plejer vi at starte græsslåning-sæsonen i marts/april måned og afslutter omkring oktober/november. I disse måneder gør vi vores bedste arbejde for, at du har den flotte og velplejede græsplæne, som du ønsker.


Vi slår græsplæner for private, erhverv, boligforeninger og sommerhusejere i hele Skive kommune.


Uanset størrelsen på din græsplne, så har vi maskiner der passer. Mindre græsplæner slår vi med vores Adano plæneklipper (med eller uden opsamler), og til de større græslpæner bruger vi vores stærke 2 cyl. Husqvarna Rider frontklipper. 

have skive

Gødskning og kalkning

For at opnå sig en en flot græsplæne, som er ensartet tæt, grøn og slidstærk, uden mos så skal der tilføres gødning. 


Det bedste er at give græsset den første omgang gødning, når vækstsæsonen starter omkring april måned. Plæene har brug for næring, til at styke sig efter vinteren, og derfor vil det give et flot resultat til sommeren, sådan græsplænen fremstår flot og indbydende.


Kalkning er også en nødvendighed, for græsplænen, da kalk hæver jordens surhedsgrad, og giver bedre vækstbetingelser for græsset.

Hvis jordens surhedsgrad er lav, så trives græsset dårligt, og der vil forekomme mos i plænen.


Vi står altid klar til at hjælpe dig, men in græsplæne, sådan den står flot hele sæsonen.

entreprenør

Kanttrimning

Som en ekstra service, så tilbyder vi kanttrimning i forbindelse med græsslåning af din plæne.


Med vores kanttrimmer kan vi klippe kanterne omkring græsplænen. Eksempelvis ved blomsterbede, fliser, buske, træstammer, huset og tøjstativer. 


Sådan en kanttrimning giver det sidste synsmæssige, for at plænen er fuldendt.

have skive